Αποστολή και Πληρωμή

Αποστολή

Η παραγγελία σας αποστέλλεται για τα περισσότερα προϊόντα με την εταιρία ταχυμεταφορών Speedex Courrier κατευθείαν στην πόρτα σας ή με παραλαβή από το κοντινότερο σημείο της Speedex.

Τα ογκώδη ή βαριά προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία, (μετά από συνεννόηση με την πελάτη για το κόστος των μεταφορικών).

Ταχυμεταφορές Speedex Courrier: Το δέμα παραδίδεται όπου εσείς επιλέξετε σε 1-3 μέρες. Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 120€ τα μεταφορικά είναι 3,0€ έως 2,5 κιλά και κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται + 1€.

Σε περίπτωση που θα χρειαστείτε να παραδοθεί το δέμα στον χώρο σας ημέρα Σάββατο υπάρχει παραπάνω χρέωση 2€.

Μεταφορική για ογκώδη και βαριά προϊόντα: Το κόστος της αποστολής εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης και ο πελάτης ενημερώνεται για αυτό πριν την αποστολή των προϊόντων.  Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας και όχι στο διαμέρισμα.

Υπάρχει περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα να έχουν μικρή απόκλιση. Το k-home.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από την μεταφορική εταιρία ή για λόγους ανωτέρας βίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πληρωμή

 1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)
  Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας . Η μέθοδος αυτή επιβαρύνει το κόστος της παραγγελίας σας με 1,50€.
 2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  Έπειτα από επικοινωνία μαζί μας, εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η κατάθεση των χρημάτων πρέπει να γίνεται εντός 7 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Μετά το πέρας 5 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.
  Η κατάθεση γίνεται στον παρακάτω λογαριασμό:

  Alpha Bank
  IBAN: GR3601404030403002002004136
 3. Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover ή μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού masterpass μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της alpha bank.
  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.